Acel moment cand nu stii daca ai visat sau e realitate

Sunt destul de sigur ca stii si tu cel ce citesti asta… acel moment cand iti aduci aminte de ceva si nu iti dai seama daca a fost realitate sau vis. Si ca sa iti dai seama ce e trebuie storsi bine creierii. Cred ca fiecare a patit asta cel putin odata in viata.

Ei bine eu o patesc mai nou destul de des. Mi-am amintit azi ca am imprumutat o suma nesemnificativa de bani de la cineva. Si cum ma gandeam ca trebuie sa-i dau inapoi nu eram sigur daca chiar am luat banii aia. Asa ca l-am sunat pe respectivul si mi-a zis ca nu are habar de nici un ban. Eu l-am crezut, adica nu putea fi altfel ca oricine isi vrea banii inapoi.

Iar neobisnuitul nu se opreste aici. Cu ceva zile in urma tot asa… stateam si in capusorul meu din gand in gand ajung la cipsuri. Da, cipsurile de la magazin Lays, Chio etc. Nu puteam nici cum sa-mi dau seama daca cu o zi in urma chiar am mancat cipsuri sau doar am visat. In cele din urma am cazut la comun acord cu mine insumi ca am visat si ca ar trebui sa mananc pe bune niste cipsuri.

Iar acum tot ce mai sper e ca maine sa nu ma intreb daca am visat sau chiar am scris asta aici. Sper ca totul o sa fie bine. Dar cinestie poate e ca in Matrix. De altfel nu am alte probleme cu realitatea. Sunt destul de treaz si stiu tot ce se intampla in jurul meu, si nu numai.

Tara noastra

La doar cateva sute de kilometri departare ucrainienii se lupta cu rusii pentru pamant. Mai departe Palestina e in conflict cu israelienii de mai bine de 100 de ani iar astia nu vor sa faca pace.

As zice toate bune si frumoase din moment ce pe mine nu ma afecteaza nimic din tot ce se intampla lor. Mai paranoic fiind din fire am citit in nustiu ce ziar cum ca in Republica Moldova s-a infiintat un partid ce are ca scop principal ocuparea Moldovei, adica a Moldovei din Romania. Cica au ei nustiu ce dovezi ca le apartine lor. Apoi dupa astia mai vin si ungurii care cica inca tot spera la Ardeal.

Deci in final sa concluzionam ca nici pentru noi nu e miere si zahar.