Celestron Nature DX 8×42 – Bucurati-va de natura

Cand plecati la plimbare o faceti de regula pentru a va reincarca bateriile dupa o perioada mai solicitanta insa pentru a fi siguri de reusita cu siguranta o plimbare in parc poate avea rezultate de o durata mai scurta.

Pentru cei care vor sa se bucure de natura, sa se relaxeze si au timpul necesar o drumetie sau o excursie in mijlocul naturii poate fi cu siguranta mult mai benefica pentru voi. Indiferent de destinatie insa puteti transforma orice excursie si orice drumetie intr-o experienta cu totul speciala mai ales daca alegeti sa va insotiti si de un binoclu Celestron Nature DX pe durata acestor calatorii.

Cu ajutorul acestui model veti avea in primul rand posibilitatea de a observa mult mai atent si mult mai in detaliu tot ceea ce se petrece in jurul vostru si daca precizam in cazul drumetiilor si eventuale vietuitoare atunci Celestron Nature DX vine cu atat mai avantajos.

Legat de mobilitate si de miscarea in aer liber se leaga si confortul si purtarea unor bagaje cat mai reduse ca si volum dar si ca si greutate dar acest binoclu nu va fi o problema. Veti avea un model al carui dimensiune este de 135 x 126 x 52 mm iar in privinta greutatii este vorba despre una de 629g ceea ce nu este deloc mult. Pentru purtare aveti posibilitatea de a apela si la accesoriile cu care acesta vine insotit si anume la geanta de transport, la cureaua de gat, la capacele pentru obiectiv dar si la laveta pentru stergerea lentilelor cand este cazul sau nevoie.

Vedeti totul cu alti ochi

Privind prin acest binoclu cu siguranta veti avea posibilitatea de a privi natura cu alti ochi si asta atat din punct de vedere al sensului propriu cat si a celui figurant insa ceea ce face acest lucru posibil sunt caracteristicile optice ale acestui model Celestron Nature DX.

Faptul ca este un model realizat cu un obiectiv ce are dimensiunea de 42mm este doar unul dintre motivele petntru care va puteti bucura de o experienta optica cu totul speciala. Pentru partea de apropiere a imaginilor si a obiectivelor observate veti avea la dispozitie un factor de marire de 8x ceea ce cu siguranta este avantajos pentru a vedea ce se afla la distanta.

Mai trebuie ca un binoclu sa ofere si posibilitatea de a privi prin el si in cazurile in care nu este plina zi sau nu este senin si soare puternic iar caracteristicile care fac acest lucru posibil sunt luminozitatea sau pupila de iesire.

Daca este vorba despre modelul Celestron Nature DX atunci veti avea in sprijinul vostru o luminozitate de 27.56 iar pentru pupila de iesire un diametru de 5.25mm. De apreciat si de considerat la acest binoclu comparativ cu alte modele este si faptul ca ofera un plus de confort pentru cei care il vor folosii si mai exact pentru utilizatorii ce poarta ochelari datorita unui relief ocular de 17.5 dar si a posibilitatii instalarii pe un trepied.