De ce ne place Facebook?

Deci eu pot si fara el, nu- ca voi. Dar asa, va zic eu de ce imi place si probabil va place Facebook.

E simplu, nu pentru ca poti da like sau pentru ca o poti vedea pe vecina ce a mai facut aseara sau pe unde a mai fost Grigorel. Nu.

Ne place pentru ca e comod. E mega comod. Atat de comod incat da dependenta, iar pe langa dependenta te transforma intr-un lenes.

Pana acu’ cativa ani ca sa vezi ce s-a mai intamplat in lume trebuia sa intri din site in site sau sa intri pe alte retele de socializare, dar care nu erau la fel de comode deci erau zero. S-a si vazut, nu mai exista.

Dar de cand cu Facebook. Facebook face viata mai usoara. Intri frumos si afli tot. Totul apare pe al tau perete. Mai simplu de atat nici ca se poate… tot ce trebuie sa faci e sa dai de rotita in jos si apar toate pentru toti.

Deci, motivul pentru care ne place e acela ca ne transforma in lenesi. Noua ne place sa fim lenesi, asa suntem noi. Si asta e si motivul pentru care Facebook da dependenta.

Ca o fi trist sau nu, nu stiu. Va las pe voi sa decideti asta. Si da da stiu, printre voi sunt care nu au cont sau care nu or mai intrat pe el de luni… sunteti zmei.

Cum sa traiesti din internet

Majoritatea concursurilor ce se fac pe internet sunt promovate pe facebook. Adica 90% din concursuri sunt pe facebook, din astea o mare parte sunt bazate pe like-uri.
Mai nou, defapt nu chiar asa de nou, se cumpara like-uri la greu. Nustiu, nici nu ma intereseaza cum dar se cumpara cu miile, zecile de mii.
Ok. Tu baiat destept te bagi in cat mai multe concursuri si iti iei multe, multe like-uri. Castigi ce se castiga, telefoane, masini…
Iti faci un job din asta, viata buna.
Parte proasta e ca incepe sa moara chestia cu like-urile. Asa ca asta e.