Două modele de ceasuri prețioase

Un ceas deosebit a fost Piaget Polo. Acesta a revolutionat prin faptul ca a marcat timpul sau. Avand un cadran mult mai plat, considerat in acea vreme cel mai plat cadran din lume, acest ceas a fost primul care avea cureaua in cutie.

De asemenea, a fost si primul ceas care permitea schimbarea orei fara actionarea butonului. Echipa Polo Piaget s-a intors la New York pentru a sarbatori acest ceas, realizand noul ceas Polo S. Acest ceas este in prezent, fabricat din otel, fiind o adevarata premiera. Avand in plus si un cadru de titan, acest ceas vine intr-o cutie rotunda de 42 de mm.

Vedeta ce a fost desemnata sa faca reclama acestui nou ceas este Ryan Reynolds. Compania de ceasuri este recunoscuta pentru promovarea vedetelor considerate Game Changers, acesta fiind si motivul pentru care a fost ales acest actor.

Noul ceas Piaget este disponibil in nu mai putin de cinci versiuni, avand un calibru de 1110P. Conograful este in mai multe nuante, fie albastru, fie argintiu. De asemenea miscarea poate fi admirata multumita cutiei din zafir.

Legaturile curelei sunt realizate manual, iar acest lucru face ca acest ceas sa fie destul de deosebit. Pretul unui astfel de ceas este de 10900 de dolari la ora actuala, iar conograful se vinde cu 14500 de dolari. Un alt ceas unic este Till, produs de Project Watches.

Acest ceas este unul sobru si original, iar originalitatea ii este data de timpul care trece. O alta calitate a acestui ceas este faptul ca se adapteaza foarte usor la incheietura mainii unui barbat, dar si la o femeie. Fiind un ceas original si unic in acelasi timp, cu un cadran din otel inoxidabil de 40 de mm, acest ceas este optiunea ideala pentru citirea orei. Este disponibil atat pe alb, cat si pe negru.