Cinci tipuri de pahare care nu ar trebui sa lipseasca de la o nunta

Organizatorii de evenimente stiu ca succesul unei nunti sta in detalii. Cu toate acestea, nu fiecare nunta este facuta de o echipa specializata si daca iti lasi amprenta personala asupra acestei importante nopti din viata ta lucrurile ar putea sa iasa cel putin la fel de bine. Inainte de toate insa, este bine sa fii atent sau atenta la orice aspect.

Vesele conteaza si poate ca paharele aduc cea mai importanta contributie in acest caz. Paharele pentru miri conteaza, dar nu sunt singurele. Asa ca vom incerca sa iti oferim cate sfaturi pentru ca nunta ta sa fie una remercabila.

Pahararele pentru miri –  cea mai stilata alegere

Practicalitatea acestor pahare este una limitata, ele fiind utilizate doar pentru a ciocni cu invitatii atunci cand acestia ajung sau pentru a tine un toast. Dar fara indoiala ele reprezinta aspectul care aduce stil veselei. Daca vrei sa profiti de acest lucru, poti alege niste pahare “imbracate” ca mire si mireasa sau poti merge cu unele inscriptionate cu data nuntii si numele voastre. Posibilitatile sunt multiple si acest lucru este mai mult decat binevenit, intrucat si preturile sunt unele diverse, aducand paharele pentru miri la dispozitia tuturor.

Paharele pentru diferite bauturi – mai mult decat necesare

  • Paharele pentru apa. Fara sa fie cele mai importante si nici cele mai stilate, acestea sunt utile si necesare. Fiecare persoana are nevoie de hidratare si nimeni nu poate consuma bauturi alcoolice toata seara. Ai grija ca fiecare invitat sa primeasca un astfel de pahar (la fel ca oricare altul despre care vom discuta), indiferent daca il va folosi sau nu pe parcursul serii.
  • Paharele pentru vin sau sampanie. Acestea sunt destinate invitatilor adulti. Acelasi model poate sa fie utilizat si in cazul paharelor pentru miri, insa poti apela si la un truc. In mod cert paharele care vor sta pe masa toata seara trebuie sa fie din sticla sau cristal. Dar cele pentru toastul de inceput pot fi si din plastic. Aceasta varianta este mai putin costisitoare si prezinta un alt avantaj important. Daca sunt suficient de speciale, paharele respective pot fi luate acasa, ca amintire, de catre invitati.
  • Paharele pentru bauturile tari. Acestea pot sa vina intr-un numar mai mic. La o nunta care se respecta, ele nu vor sta pe masa, ci la bar. Acestea vor stranse dupa ce se golesc, spalate si refolosite. Bineinteles, fiecare isi organizeaza nunta asa cum vrea, deci numarul lor sa fie la fel de mare ca numarul de invitati adulti.
  • Paharele de bere. Sunt singurele pahare optionale. In primul rand, nu toata lumea serveste bere la propria nunta. Apoi, este posibil ca foarte putini invitati sa bea bare. Daca bautura nu este in meniu, poti aduce cateva pahare, pentru siguranta.

In afara paharelor pentru miri, restul ar trebui fie inchiriate, fie puse la dispozitie de catre restaurant. E alegerea cea mai simpla. Alege un local ideal pentru gusturile tale si pentru posibilitatile financiare. Bineinteles, poti face si o investitie in plus, dar nu e mereu cea mai buna idee.