Imprimanta ta preferata

Cu toții avem o pasiune pentru fotografiile printate. Indiferent de câți megapixeli are telefonul nostru sau camera foto profesională, parcă tot mai frumoasă e poza în format printat. Pentru cei care vor să păstreze cu ei pozele pe hârtie, LG a venit în ajutor cu o super imprimantă.

http://4.bp.blogspot.com/-Auo-hzVSzbo/UWLW8Z1l7UI/AAAAAAAAMOc/CfNZ2JCnLo8/s1600/LG+Pocket+Photo+04.jpg

LG Smart Pocket Photo este o imprimantă de „buzunar”, care în doar câteva secunde te ajută să imprimi ce poze vrei tu din smartphone-ul tău.

Conexiunea e simplă, funționează prin bluetooth și este compatibilă cu toate telefonale care au sistem de operare celebrul Android.

Pozele imprimate de LG Smart Pocket Photo au dimensiuni de 5,1 cm x 7,6 cm (2 x 3 inch). 

Tehnologia imprimării fără cerneală

Ceea ce te va uimi cel mai mult la această imprimată este tehnologia printării fără cerneală. Tehnologia oferită de ZINK este mult mai practică, deoarece elimină necesitatea cartușelor cu cerneală, folosind căldura pentru a activa efectele chimice ale culorilor. Această tehnologie are avantajul de a oferi o printare de calitate, care ajută la o mai bună conservare a imaginilor.

LG Pocket Photo este disponibil în România la preţul de 700 lei, TVA inclus. Mai multe detalii despre această imprimantă puteți găsi aici: http://www.lg.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *