Cadoul ideal, o periuta de dinti

Eram cu o tipa si voiam sa ii arat un filmulet pe Youtube. Toate bune si frumoase, tastez, intru pe site, caut si dau pe video… cand astept sa se incarce apare o reclama, la majoritatea filmuletelor apar reclame ca asa e mai nou.

Dar reclama asta a fost cu totul speciala si la un moment dat mai bun ca oricare. Era cam asa: apare Adela Popescu (10 minute mi-a luat sa imi aduc aminte cine ii) fericita si increzatoare pe ce zice. Si spune “Fai si tu cadou prietenei tale periuta de dinti Must Have nustiu cum…”

Pe langa ca o periuta de dinti e cel mai idiot cadou, nu de alta dar un asa cadou poate fi interpretat in multe feluri, mai e si cadou pentru iubita, prietena. E ca si cum i-ai face cadou partenerei un deodorant, exact acelasi lucru e.

Ideea e ca s-a simtit maxim de penibila cea de langa mine cand a vazut reclama. Iar mie in acel moment mi-au trecut prin cap cele mai idioate idei.

Concluzia e sa nu faceti cadouri periute de dinti.

Iar in final va doresc un Craciun mirobolant.

Cum se amana inevitabilul

Doar mie mi se pare trist ca dupa accidentul asta aviatic ce se tot mediatizeaza zeci de mii de romani si-au instalat pe telefon aplicatii de localizare in caz de intamplare al inevitabilului…

E la fel ca dupa un cutremur grav. Toti se apuca sa se informeze si sa citeasca ce masuri trebuie luate in caz de seism dar nimeni nu se gandeste inainte o clipa macar.

Oricum, interesul dispare la fel de repede.

Sau ca tot e de actualitate, prea putini au habarul de ce e nevoie pentru a avea intr-o masina in cazul unuei ninsori cum e asta prin care trece Romania acum. A explodat Google-ul cu cautarile de genul “ce e nevoie sa ai in masina in caz de zapada” , dar daca maine s-ar topi zapada pe nimeni nu ar mai interesa.

Deci e destul de trist.