Gânduri cu sinceritate

Sunt super fericit. mănânc, dorm, mă uit la filme, documentare, mai citesc câte ceva, mă plimb și îmi place așa. am un vibe super fain că vine frigul și iarna, imi place răcoarea.

Cu câteva luni în urmă am luat hotărârea să mă opresc din a mai merge la sală pe termen nelimitat, asta dupa vreo 2 ani. mă plictisea teribil să fac același lucru seară de seară.

Apoi am început să citesc, gen cartea și săptămâna cărți despre bani. dar mi-a trecut repede că banii ăia mulți țin mai mult de ocazie decât de ceea ce știi. așa că sper la o viață plină de ocazii.

Mi se pare super trist să muncești necontenit pe bani de nimic în speranța că vei ajunge să fi acel 1% din populatie. 97% dintre noi visăm să avem bani, muncim pe rupte dar la sfârșit ajungem niște pensionari uscați și sătui de viață.

Dacă aș putea să fac ceva ce mi-aș dori mult acum ar fi așa: să renunț la telefon și tot ce înseamnă internet sau comunicare de la distanță și să merg într-un loc unde nu mă știe nimeni, să stau acolo o perioadă, scurtă sau lungă.

Urăsc locurile aglomerate și dacă e să mă gândesc nu mi-aș dori nici în ruptul capului să fiu o persoană publică. mi se pare super “jenibil” să se uite toți la tine de parcă te cunosc oriunde ai merge sau ajunge, să fie mereu o persoană care să dorească ceva de la tine.

Apoi fiind în ultimul an de liceu abia aștept să termin odată și cu el. deși merg des, nu stau mult. mă uitasem peste subiectele de anul trecut date la bac, dacă le-aș da acum aș promova fără probleme și nu ar mai trebui nici să mă trezesc dimineață de dimineață încă nuștiu câte luni.

Nu pentru că aș fi un elev eminent ci pentru că mă descurc de-un 5-6. păcat că profesorii mei ne pregătesc parcă pentru oxford în timp ce eu nici nu știu de vreau să dau la vreo facultate sau și dacă mă gândesc să o fac e doar pentru a fi acolo în plus.

Cred că dacă mi-aș putea imagina starea mea interioară într-o persoană ar avea plete și barbă și asta nu pentru că e la modă.