Iubire de-o vara, de toamna poate si de iarna…

Nustiu cum e aia cu “iubire de-o vara”. Adica daca e vara trebuie musai sa facem iubire. Daca nici cum nu se poate, o facem cu forta. Am observat chestia asta cu iubirea de o vara acu’ cateva luni cand incepuse vara. Peste tot auzeai fete ce nici nu erau in pubertate ca vara asta o sa-si traiasca iubirea.

Adica na, e logic… Vara fiind, distractii, nopti pierdute si iubire, de-o vara. Asa zic fetele, iubirii in anotimpul ce tocmai a trecut. Dar aici de apreciat sunt baietii, ei stiu ce vor vara si iubirea asta o numesc altfel. In cazul asta putem zice ca baietii sunt mai sinceri si dau cartile pe fata sau cel putin in mare parte asa e.

Iubirea asta e ca tenisii si panatlonii scurti, vine de-odata cu vara. Dar respect pentru cele ce-si incep iubirea vara si le apuca iarna. In anul 2014 putem zice ca sunt adevarate printese.

Apropo fetelor, vara a trecut. Daca ati ratat iubirea anul asta stati linistite ca exista si iubire de-o toamna si sunt sigur ca nici un baiat n-o sa se supere pentru asta. Si apoi fetele plang ca baietii sunt insensibili si nesimtiti. doh

Poveste cu morala

Ana era o tanara frumoasa si curajoasa la inceput de cariera si viata. Se afla in aeroport unde astepta avionul ce avea sa o duca spre alte locuri indepartate.

Pentru ca timpul sa zboare mai repede isi cumparase o carte si un pachet de biscuiti. Isi luase bagajele si se aseza pe o baca langa un domn. Cu biscuitii ce ii avea langa ea si o carte buna altfel ii trecea timpul.

Toate bune si frumoase pana ce Ana observa ca domnul de langa ea se servea cu nesimtire din pachetul ei de biscuiti. Enervata fiind nu spune nimic, politetea nu o lasa. Biscuit dupa biscuit pana ce ramane unul singur in pachet. Ana era curioasa daca nesimtirea e atat de mare incat sa ii ia ultimul biscuit din pachet. Insa domnul lua biscuitul si il rupse in doua vrand sa-l imparta cu ea. Vazand acestea se ridica si pleaca fara sa mai zica nimic.

Putin timp mai tarziu vrand sa-si ia ceva din geanta da peste un pachet de biscuiti. Atunci realiza-se ca biscuitii de pe banca nu erau ai ei.

Morala: ar trebui sa ne punem mai des in locul altora si sa realizam ca nu facem lucruri atat de grozave pe cat credem. Si nici nu suntem atat de speciali pe cat am vrea.