Sporturile extreme sunt o nimica pe langa asta

Stiu multi oameni care au o proasta parere despre sporturile extreme. Sporturi precum bungee jumping-ul, parasutismul sau zburatul cu parapanta. E greu de inteles cum unii isi risca atat de mult viata doar pentru cateva momente de senzatii tari.

Dar de asta ce mai ziceti?

Pe langa ce face tipul asta sporturile astea asa zise extreme par floare la ureche. E greu de inteles cum pot avea atat de mult curaj unii oameni incat sa-si lase intreaga viata in cateva degete de la o mana.

Sportul la romani inseamna fotbal si numai fotbal

Canalele de sport romanesti sunt cele mai de rahat canale din toata Europa. Da’ pai ma, eu vreau sa ma uit la un meci de baschet, la unul de tenis sau cate si mai cate sunt, dar de unde Dumnezeu cand tot ce gasesti e fotbal.

La noi mai exista altceva inafara de fotbal ca sport? De ce pe canalele europene se poate? Iar pe astea romanesti gen DIGI, Sport.ro nu gasesti altceva decat fotbal nonstop, fotbal si iar fotbal?

Si nu e doar pentru canalele de sport ci si pentru fraierii aia care fac stirile sportive. Deci si acolo numai si numai despre fotbal. Si sport nu inseamna cu cine s-o mai culcat nustiu ce fotbalist pitiponc, nu.

E clar, Romania nu stie ce e sportul.