Taurii modificati genetic si culturistii

Nu prea imi dau seama de ce un culturist daca nu e profesionist ar baga steroizi in el. Nu am nici o treaba cu cei ce baga, ca fiecare face ce vrea cu corpul lui pana la urma. Unii se drogheaza, altii fumeaza iar unii vor sa fie imensi. Fiecare vrea ce vrea.

Dar e ciudat sa te uiti la un taur modificat genetic. Precum asta:

Si un culturist care intr-o oarecare masura si el e modificat:

Cum am mai zis nu am nimic cu cei ce baga steroizi, dar asemanarea dintre cele doua creaturi e atat de mare…

Tara noastra

La doar cateva sute de kilometri dpartare ucrainienii se lupta cu rusii pentru pamant. Mai departe Palestina e in conflict cu israelienii de mai bine de 100 de ani iar astia nu vor sa faca pace.

As zice toate bune si frumoase din moment ce pe mine nu ma afecteaza nimic din tot ce se intampla lor. Mai paranoic fiind din fire am citit in nustiu ce ziar cum ca in Republica Moldova s-a infiintat un partid ce are ca scop principal ocuparea Moldovei, adica a Moldovei din Romania. Cica au ei nustiu ce dovezi ca le apartine lor. Apoi dupa astia mai vin si ungurii care cica inca tot spera la Ardeal.

Deci in final sa concluzionam ca nici pentru noi nu e miere si zahar.

Tara de avortoni

Am vazut pe nustiu unde acu’ cateva zile o statistica conform careia in Romania in ultimii 40 de ani au fost mai bine de 23 milioane de avorturi. Deci in ultimii cativa zeci de ani daca nu era avortul am fi fost mult mai multi romani.

Ar veni undeva la fiecare femeie – 3 avorturi. Daca astea sunt doar statisticile de pe hartii ma gandesc ca sunt mult mai multe Getuțe de 16 ani lasate grele de badea Vasile si pentru a scapa de rusine au rezolvat-o ele in modul lor fara sa afle nimeni. Deci numarul ar fi si mai mare.

Si e trist, nu zic eu ca avortul nu are si partile lui mai putin rele dar sa fie atat de multe e deprimant. Si mai trist e ca stiu si eu cateva zdrente d-astea de 16 ani care au avortat fara sa stea pe ganduri. Iar viata lor continua fericite unde peste 20 de ani isi vor aminti ce petecarete erau ele in tinerete.