Visele raman vise

Lumea care ne inconjoara e facuta asa incat sa ne sufoce. Toti avem vise. Visam inca de mici cat de grozavi si smardoi o sa fim peste ani si ani.

De cele mai multe ori terminam un liceu, poate si o facultate. Intre timp muncim, ne angajam undeva cu ideea ca e o slujba de moment pana facem rost de niste bani pentru a ne finanta visele. Si de cele mai multe ori din vise vrem sa traim, ce e mai fain ca din distractie sa faci bani?

Apare apoi familia, un copil o nevasta si inca cateva pe langa astea… Incet, incet uitam de vise. Suntem prea preocupati sa ii multumim pe cei din jur.

In cele din urma ajungi un cetatean de rand, cu obligatii si drepturi, dar nu in cele din urma un sclav al societatii. Si da, cetatenii nu au vise.

Asa e de cele mai multe ori.

Vina cui e cu tiganii astia?

A ajuns viral baiatul asta pe net si cam toti il injura.

Dar eu nu inteleg de ce? Oare de ce il injura toti si ii fac de rahat tot neamul?

Pai ma, voi astia ce il faceti de kkt. Cum sa faceti asa ceva? sau cum sa va doriti sa dispara de pe fata pamantului cand voi l-ati facut sa se plimbe in masini de n-spe mii de euro?

In mare parte voi astia cu gura mare sunteti de vina. Voi le cumparati telefoanele de la colt de strada, voi luati tigari de contrabanda pentru ca e mai convenabil, voi le cumparati masinile furate de peste hotare si tot voi mergeti la ale lor prostituate in lipsa de femei.

Asa prost cum e, voi l-ati urcat acolo sus. Si fac pariu cu oricare de aici ca-l doare fix la patina de jigniri. Pentru el, pentru astia ca el tot ce conteaza e sa produca bani si sa traiasca bine azi, pentru ca maine va mai face el ceva si va trai tot bine.

Asa ca taceti si inghiteti. Nu e numai vina lor pentru ca au fost alesi sa va reprezinte.