Pana si universul va fi atras de mine

Sunt oarecum ingrijorat de ceea ce mi se intampla mie in ultima perioada. Si nu a inceput doar de acum, dar cred ca abia acum s-a accentuat mai tare.

Problema sta in felul urmator… Pe scurt, am observat ca exista mai multi barbati care se dau la mine decat femei. Eu nu zic ca aia ce se dau la mine nu au neveste, prietene sau nu le plac femeile ci doar ca heterosexuali puri nu sunt nici sa vrei.

Sa va povestesc din intamplarile mele:

Eram intr-o cafenea si asteptam pe cineva. Asteptand si asteptand la masa alaturata era un tip care ma intreaba daca practic ceva sport ca cica arat destul de bine… dezvoltat. Apoi ma intreaba daca nu vreau sa stau la masa lui. Wtf, ce barbat normal abordeaza asa un alt om de acelasi sex.

Sau nu odata mi s-a intamplat sa mi se bata apropouri despre marimea obiectului reproducator. Si nu, nu a fost ca intre barbati.

Dar ce ma enerveaza cel mai tare e ca mai nou stiu cativa care ma striga cu “Draga” sau “Iubitule”. Nu am nimic cu nimeni, dar mi se pare scarbos rau de tot. Acuma recunosc si eu ca arat bine, am muschi, sunt destul de inalt si toate cele… (nu-s narcisist doar ca privesc realitatea exact asa cum e ea). Dar m-as bucura de as avea mai mare succes in randul femeilor ca al barbatilor.

Acuma-s si eu putin jenat dar am scris asta aici ca sa nu uit. Caci aceste cuvinte vor dainui peste ani si ani.