Muzica de care nu te saturi niciodata

Cica sa asculti acelasi gen de muzica mereu e ca si cum ai manca acelasi fel de mancare zi de zi. Eu doar presupun ca e asa. Am o gama foarte diversificata de muzica ce imi place sa o ascult, de la electronica pana la clasica.

Dar clasica de cateva sute de ani continua sa existe si nu da semne ca ar vrea sa nu o mai faca. Ma gandeam ca daca as fi nevoit sa mananc acelasi mancare mereu adica sa ascult aceasi muzica asta ar fi. Muzica clasica. Nu se asculta cand esti suparat sau fericit, se asculta mereu.

Mr. Pickles serialul animat creat de diavol

Am crescut cu desenele de pe Cartoon Network. Poate de aia sunt si asa idiot uneori. In fine, am gasit un nou serial animat creat de astia de la Warner Bros, adica aia ce le fac si pe cele de pe Cartoon. Si curios din fire am vrut sa vad si eu, dar ceva mai satanist nu am vazut demult. Bine am mai vazut, dar nu intr-un desen. Chestia e ca publicul tinta oricum nu sunt adultii ca aia nu se uita la asa ceva ci tot pustanii.

Mr. Pickles se numeste serialul. Cica e creat pentru publicul adult cu umor negru presarat cu expresii scarboase peste tot si mult, mult sange.

Ca o fi mana dracului in desenele astea nu stiu. Dar faptul ca tot ce are simboluri sataniste, iluminati si masoni e usor de inteles ca prinde la public. Asa ca incerc sa nu o dau in paranoia.