Un film motivational bun

Am vazut multe filme de genul, dar cel mai recent mi-a placut foarte mult. Este vorba de The curious case of Benjamin Button.

Poate prea lung, dar dupa mine merita fiecare minut.

Povestea filmului este aceea a unui copil ce se naste batran, dar care cu timpul intinereste. Se transforma din ratusca cea urata si reuseste sa scape de o copilarie urata, reusind sa se maturizeze si sa cunoasca.

In cazul filmului protagonistul se naste batran si intinereste, ajungand tot in scutece ci nu invers.

Te-ar putea interesa si:

Cum sa cumperi un televizor bun

Ideea filmului este aceea ca totul este efemer si ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment.

Il recomand oricui are timp sa-l priveasca.

Cinematografia, obiect de manipulare

Imi plac filmele si mi-au placut inca de mic. Dar am o scarba tot mai mare pentru tot ce e nou.

Nu inteleg de ce ni se baga pe gat atat de mult chestia asta cu cuplurile gay. De ce sa ni sa para totul atat de normal si obisnuit? Nu am vazut multe filme din 2013, dar din cate am vazut in majoritatea exista cate un cuplu gay.

Si mi-e scarba de ce vor astia sa faca. Nu, nu e normal sa fi gay si mai normal nu e normal sa te faca sa ti se para tie ca e normal.

Nu aveam nimic cu gay-ii, dar de cand sunt fortat sa ii plac am un amar ce creste pe zi ce trece.

In Germania fiecarui elev de clasa a 5-a i se da o carticica numita “Micul trup” si la un moment dat in cartea asta zice asa: “Pentru unii oameni sa fi gay e un lucru aiurea, nepotrivit dar in realitate este ceva foarte normal.”

Pana si la o simpla cautare pe Google la imagini cu “I hate gays” nu vei gasi aproape nimic, dar daca cauti “I love gays” plin de imagini de dragoste. Deci e clar, indoctrinati-va in continuare.